+36 (70) 217 6076

Döntse el Ön, hogy mit keres!

 

 

Ahhoz, hogy elősegítsük az ingatlan vásárlását, de az irreleváns ajánlatoktól megkíméljük, olyan ingatlankeresési funkciót alkalmazunk, amit könnyen beállíthat saját maga által megadott keresési paraméterek alapján. Ez azt jelenti, hogy mindaddig amíg ingatlant keres, a napi új ingatlanokról tájékoztatást kap email formájában, ugyanakkor csakis addig kap friss ingatlan hirdetéseket, ameddig a keresési folyamat tart, és csakis azokról az ingatlanokról, amik valóban érdekelhetik is. Minden email alján található egy link, amelyre kattintva egy mozdulattal leiratkozhat, így Ön dönti el meddig és milyen ingatlant keres!

 

 

A hirdetésfigyelésre való feliratkozás folyamata:

 

1. Főoldalon jelölje be azokat a paramétereket, amelyek az Ön elképzeléseinek megfelelő lenne (pl. település, ár, nm szempontok alapján).

 

2. Keressen rá az adott paraméterű ingatlanokra.

 

3. A keresésnek megfelelő ingatlanlistát követően találja meg a hirdetésfigyelő alkalmazás ablakát, ahol a név és email cím megadásával a hirdetésfigyelő aktivizálható. Ezzel már a következő naptól napi szinten láthatja email fiókjában a keresésének megfelelő legfrissebb ingatlanokat.

 

4. Minden kiküldött email alján talál egy linket, amelyre kattintva megszüntethető a feliratkozás.