+36 (70) 943 3190

Ingatlanközvetítői tevékenység

 

Több mint 6 év aktív, ingatlanközvetítésben eltöltött, gyakorlati év után létrehozott Zöldhegy Ingatlan célja a közeljövőben egy olyan magabiztos alapokon nyugvó ingatlaniroda kialakítása, amely mind az érdeklődők aktív kiszolgálásában, az új ingatlanok széleskörű felkutatásában, a szolgáltatások minőségében és megbízhatóságában, a szerződött honlapok átgondolt, strukturált kialakításában,  és az ingatlanközvetítői tevékenység során megvalósított körültekintő, és udvarias odafigyelésben látja a sikeres ingatlanközvetítés alapját.

Ezeket a szempontokat előtérbe helyezve célunk egy olyan ingatlanközvetítői iroda kialakítása, amely elsősorban Dél-Pest agglomerációjában, Csepel-sziget egészén, és Dél-Pesten gyűjtött több éves szakmai tapasztalattal igyekszik kiszolgálni az ingatlant kereső és kínáló ügyfelek igényeit. Természetesen látva, hogy 1-1 megelégedett ügyfelünk ajánlása, illetve másik ingatlannal való foglalkozás miatt a területi szabályozás megtartására nem törekedhetünk, így Budapest minden kerületében és Budapesttől való 25 km-es távolságig szívesen foglalkozunk ajánlás útján ingatlanértékesítéssel és bérbeadással. Fő profilunk az elmúlt évekhez hasonlóan az ingatlanértékesítés, de emellett ajánlás, illetve Megbízóink és Vevőink kérésére foglalkozunk bérbeadással is.

Ingatlanközvetítői szolgáltatásunk elsősorban az értékesítésre, illetve az ehhez kapcsolódó szolgáltatási területek minőségi kialakítására törekedett. Meglévő tapasztalatok alapján szerződött partnerünk a FINEX, Magyarország 3. legnagyobb független hitelügyintéző szervezete, hogy minden érdeklődőnknek egyedi ajánlatokkal tudjunk szolgálni, megkeresve a kedvezőbb hitelfelvételi, támogatási és CSOK-lehetőségeket. Többéves együttműködéssel stabil ügyvédi háttér és energetikus szolgálja ki ügyfeleinket. De földhivatali, földmérési, telek alakítási eljárás, telek átminősítési eljárás esetén is szívesen vesszük Megbízóink ügyintézési kérését.

Tapasztalat alapján nem csak lakásokkal, iker- és sorházakkal, családi házakkal foglalkozunk szívesen, hanem nyaralókkal, zártkertekkel, építési telkekkel, telekmegosztás előtt álló ingatlanokkal is, vagyis olyan ingatlanokkal is, amelyek értékesítése nagyobb odafigyelést és szakmai tapasztalatot igényel.

Ingatlanértékesítés során Megbízóinkkal való együttműködésünket a nyílt, versenyképes, és etikus értékesítési hozzáállásra igyekszünk alapozni, ennek egyik alapja, hogy NINCS KIZÁRÓLAGOSSÁG irodánknál. Csakis akkor van bármilyen kötelezettsége irodánk felé, ha SIKERESEN teljesítettük megbízásunkat, vagyis közös megegyezésen alapuló adásvételt aláíró Vevő félt találtunk, és az adásvétel sikeresen megtörtént. Sikerdíjunk mértékét egyetlen szempont befolyásolja, méghozzá az, hogy mennyi irodával kell versenyeznünk 1-1 sikeres értékesítés elérése közben. Ha irodánk mellett még 2-3 ingatlaniroda kapott megbízást, úgy sikerdíjunk bruttó 2.5 %, ha ennél több, vagyis több mint 4 iroda kapott Megbízónktól lehetőséget, úgy bruttó 3%-os sikerdíjjal működünk együtt, és ha a Megbízó maximális bizalmat ad nekünk, úgy bruttó 2% a közvetítési díjunk. Mindhárom esetben a tulajdonos az ingatlant szabadon hirdetheti, és értékesítheti nem kizárólagos formában, vagyis saját érdeklődőinek, ismerőseinek felénk lévő kötelezettség nélkül adhatja el Tulajdonát. Ugyanakkor, ha általunk válik sikeressé az adásvétel, úgy minden esetben ÁFAMENTES számlát állítunk ki, amelyet adócsökkentés során tud felhasználni mérsékelve az adó kötelezettség alapjául szolgáló értéket.  

Csakis bizalommal érdemelhetjük ki, hogy kizárólag irodánk foglalkozzon 1-1 ingatlannal, így külön köszönetet kívánunk mondani azoknak, akik ezt a lehetősséget adják meg számunkra!

 

Szolgáltatások:

- ingatlan értékesítés

- ingatlan bérbeadás

- Energetikai tanúsítvány készítése

- Független hitelügyintézés

- CSOK-ügyintézés

- telek alakítási eljárás

- telek átminősítési eljárás

- földhivatali ügyintézés

- adásvételi szerződés, bérleti szerződés és közjegyzői okirat lebonyolítása

 

Aktív területi jelenlét:

Dél-Pesten: XX., XXI. kerület

- Dél-Pest agglomerációja: Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány

- Csepel-sziget: Szigetszentmiklós, Szigethalom, Tököl, Ráckeve

 

Sikerdíj mértéke:

egyedi megbízás esetén:                                                 2 % (bruttó, áfamentes)

1-4 ingatlaniroda megbízása esetén:                               2,5 % (bruttó, áfamentes)

5 vagy annál több ingatlaniroda megbízása esetén:        3 % (bruttó, áfamentes)

1

Munkatársaink

10

Ingatlanjaink

0

Új építésű ingatlanok

0

Vízparti ingatlanok