+36 (70) 217 6076

Közvetítői tevékenység

 

 

A Zöldhegy Ingatlan célja egy olyan ingatlaniroda kialakítása, amely mind az érdeklődők aktív kiszolgálásában, az új ingatlanok felkutatásában, a szolgáltatások minőségében és megbízhatóságában látja a sikeres ingatlanközvetítés alapját. Ezeket a szempontokat előtérbe helyezve a Zöldhegy Ingatlan elsősorban Budapest egyes kerületeiben, Csepel-szigeten és Dél-Pesten igyekszik kiszolgálni az ingatlant kereső és kínáló ügyfelek igényeit.

 

Meglévő tapasztalatok alapján a Zöldhegy Ingatlan szerződött partnere a FINEX (Financial Expert Kft) független hitelügyintéző szervezet, amely minden érdeklődő részére egyedi ajánlatokkal tud szolgálni, megkeresve a kedvezőbb hitelfelvételi, támogatási és CSOK-lehetőségeket. Többéves együttműködéssel stabil ügyvédi háttér és energetikus szolgálja ki az ügyfeleket. Az eddig megszerzett tapasztalatok alapján nem csak lakásokkal, iker- és sorházakkal, családi házakkal foglalkozunk szívesen, hanem nyaralókkal, zártkertekkel, építési telkekkel, telekmegosztás előtt álló ingatlanokkal is, vagyis olyan ingatlanokkal is, amelyek értékesítése nagyobb odafigyelést és szakmai tapasztalatot igényel.

Ingatlanértékesítési együttműködés során NINCS KIZÁRÓLAGOSSÁG irodánknál, csakis akkor van bármilyen kötelezettsége, ha SIKERESEN teljesítettük megbízásunkat, vagyis közös megegyezésen alapuló adásvételt aláíró Vevő félt találtunk, és az adásvétel sikeresen megtörtént. Sikeres együttműködés esetén sikerdíjunk 2-3 % között alakul a megbízás típusától függően.

Igyekszünk kiérdemelni, hogy kizárólag irodánk foglalkozzon 1-1 ingatlannal, így külön köszönetet kívánunk mondani azoknak, akik ezt a lehetősséget adják meg számunkra!

 

Köszönöm, hogy megtisztelt figyelmével!

 

Gaál Erika

(Zöldhegy Ingatlan)