+36 (70) 943 3190

Kapcsolódó szolgáltatások
Pénzügyi és jogi szolgáltatások

 

A sikeres ingatlanközvetítés során nem csak a személyes benyomás, a körültekintő és hiteles képviselte az ingatlannak, vagy az agilis hozzáállás hozza meg a várt sikert, hanem azok a szolgáltatások is jelentősen befolyásolják 1-1 adásvétel létrejöttét, amelyek gördülékenyebbé vagy éppen biztonságosabbá teszik. Ha már a sikeres ügyfélkeresés során meg van az a Vevő, aki egy adott ingatlant az Eladó számára is megfelelő feltételekkel szeretne megvásárolni, akkor azok a szolgáltatások kerülnek előtérbe, amelyek döntően befolyásolják az adásvétel teljes megvalósulását. Ki ne hallott volna arról, hogy esetleg nem sikerült jobb hitel feltételt találni egy ügyfélnek, és ezáltal akár egy magasabb vételáron meghirdetett mégis ideális ingatlanról csúszott le és a vártnál nagyobb kompromisszumot kellett elfogadni egy másik ingatlan választásával, vagy éppen éveken át magasabb hitelösszegtörlesztésére kényszerült, vagy az egyik fél számára való túlzott jogi képviselet és az így kialakult bizalmatlanság akadályozta volna meg a sikeres adásvételt. Ezért mint ingatlanközvetítő fontosnak tartom azt, hogy törekedjünk arra, hogy ügyfeleink részére megbízható háttérszolgáltatást is tudjunk kínálni.

 

Tapasztalatra épült ingatlanközvetítői hátterünk ezeknek figyelembevételével alakítottuk ki úgy, hogy jogi háttért olyan ingatlanszakmára szakosodott ügyvéd segítségével tudják ügyfeleink intézni, akinek munkáját több éve létrejött tapasztalattal tudjuk és merjük ajánlani. Vagyis a jogi hátteret a két fél, Vevő és Eladó együttesképviselete, az ingatlan jogban való jártasság és precizitás határozza meg.

 

A másik kapcsolódó szolgáltatási kört, vagyis a hitelfelvételt, a CSOK- és jelenlegi ingatlanvásárlási és építési támogatásokat Magyarország egyik legnagyobb tapasztalatával rendelkező, 2006-ban alapított, független hitelügyintéző céggel, a FINEX-el való szerződéses viszonyban tudjuk ügyfeleink részére intézni. Független hitelügyintéző cégként a FINEX nem csak készséggel segíti a támogatások igénybevételének gördülékeny elintézését, hanem ügyfeleinknek egyedi ajánlatok útján kedvezményes hitelkonstrukciókat is tud biztosítani.

 

Mindezek mellett kapcsolódó szolgáltatásként ingatlanközvetítői tevékenységet megbízható, szintén több éves szakmai kapcsolaton alapuló energetikus tanúsítványt készítő szakember, valamint műszaki ellenőr tudja segíteni.

 

Ezekkel a háttérszolgáltatásokkal igyekszünk az ügyfelek igényeinek megfelelni. hogy sikeres közvetítői tevékenységünket, az Eladó és Vevő között létrejövő ingatlanadásvételi ügyleteket ne csak az odafigyeléssel, a minőségi fényképezéssel, a pontosan, és reálisan elkészített hirdetésekkel, a hirdetések szerteágazó online megjelentetésével (pl.: ingatlan.com, jófogás, ingatlantájoló, otthontérkép, ingatlanok.hu hirdetői oldal csoportja) és megfelelő értékesítői, tárgyalástechnikai gyakorlattal valósítsuk meg, hanem ennek a jogi és anyagi feltételi miatt is érdemes legyen minket választania.

 

Reményeink szerint elégett ügyfeleink számát sikerül a közeljövőben együttesen a bizalom és megbecsülés alapján növelni.