+36 (70) 943 3190

Döntse el Ön, hogy mit keres!

 

Ahhoz, hogy elősegítsük az ingatlan vásárlását, de az irreleváns ajánlatoktól megkíméljük, olyan ingatlankeresési funkciót alkalmazunk, amit könnyen beállíthat saját maga által megadott keresési paraméterek alapján. Ez azt jelenti, hogy mindaddig amíg ingatlant keres, a napi új ingatlanokról tájékoztatást kap email formájában, ugyanakkor csakis addig küldünk Önnek friss ingatlan hirdetéseket, ameddig a keresési folyamat tart, és csakis azokról az ingatlanokról, amik valóban érdekelhetik is. Minden email alján található egy link, amelyre kattintva egy mozdulattal leiratkozhat, így Ön dönti el meddig és milyen ingatlant keres!

 

A hirdetésfigyelésre való felirítakozás folyamata:

1. Főoldalon jelölje be azokat a paramétereket, amelyek az Ön elképzeléseinek megfelelő lenne (pl. település, ár, nm szempontok alapján).

2. Keressen rá az adott paraméteű ingatlanokra.

3. A keresésnek megfelelő ingatlanlistát követően találja meg a hirdetésfigyelő alkalmazás ablakát, ahol a név és email cím megadásával a hirdetésfigyelő aktivizálható. Ezzel már a következő naptól napi szinten láthatja email fiókjában a keresésének megfelelő legfrissebb ingatlanokat.

4. Amilyen egyszerűen iratkozott fel, olyan egyszűen is iratkozhat le!

MINDEN általunk küldött email alján talál egy linket, amelyre kattintva megszüntethető a feliratkozás. Megszűntető link alkalmazását követően többé NEM kap tőlünk semmilyen hirdetési ajánlatot, reklámot vagy egyéb ajánlatot. A hirdetésfigyelő funkciót annyi ideig, és annyiszor használja, ameddig Ön szeretné, így elkerülve azt a bosszúságot, hogy ismét irreleváns ajánlatokkal tartsuk fel figyelmét, vagy akkor is ajánlatokat kapjon tőlünk, amikor már megtalálta és élvezi új otthonát.

 

Mi azért dolgozunk, hogy valóban a releváns hirdetésekre figyelhessen, így energiáját ne raboljuk feleslegesen!